Луксуз

Steve Mcqueen има ненормално добра колекција на рачни часовници

Напишано од Mr. N

Steve Mcqueen беше еден од најпознатите актери во светот, кој остави голем белег позади себе. Но една работа која можеби не сте ја знаеле за него е дека тој бил колекционер на уметнички дела и луксузни часовници. Погледнете ја неговата лускузна колекција во продолжение

ROLEX SPEEDKING, ‘THE GREAT ESCAPE

HANHART 417ES, ‘THE WAR LOVER’

HEUER MONACO 1133, ‘LE MANS

JAEGER-LECOULTRE MEMOVOX, ‘THE THOMAS CROWN AFFAIR

ROLEX SUBMARINER 5512, ‘THE TOWERING INFERNO’

За авторот

Mr. N