Селебрити Стил

Стил на денот: Две летни бизнис комбинации од познатите мажи

Напишано од Mr. M

Ако сакате на Вашето работно место да изгледате модерно и професионално и да имате вистински бизнис стил, особено во летото, потребни ви се некои модни парчиња кои денеска ќе ви ги презентираме од познатите мажи кои не фасцинираа со нивните модни комбинации.

Костум во сива боја претставува основа на бизнис стилот. Оваа боја ви дава професионален изглед, па доколку сакате да оставите силен впечаток на еден модерен и деловен маж, ова мора да го имате во гардероберот.

Вистинскиот и модерен маж, покрај класичен костум во својот гардеробер има и костум во светла боја. Исто како и претходното и овој тип на костум може да ви даде впечатлив изглед. Нашиот денешен предлог е костумот во блага виолетова боја. 

За авторот

Mr. M