Стил

СТИЛ НА ДЕНОТ: Вил Полтер со стил на Вимбелдон 2019

Напишано од Mr. M

Нашиот тим постојано објавува различни новости поврзани со стилот на познатите низ светот. Постојано ги следиме како тие се појавуваат на познати настани и случувања и веднаш чим забележиме некоја добра комбинација, ја споделуваме со вас…

Овој период се случува нјпрестижниот тениски турнир Вимбелдон 2019. Тука може да се види елитата и најпознатите личности од целиот свет. Актери, политичари, бизнисмени…

Најголем впечаток ни остави актерот Вил Полтер. Тој беше облечен во морнарско син костум со бели линии од брендот Polo Ralph Lauren, а него го искомбинирал со едноставни бели патики и бела маица.

Ова е уште еден добар пример како да носите костум со патики доколку немате идеја.

 

За авторот

Mr. M