Стил

Стил на неделата – Нејмар

Напишано од Mr. N

Пред финалето со Баерн Минхен, се појавија неколку фотографии од стилот на Нејмар кои мораме да ги споделиме.

Покрај маската во боите на ПСЖ, супер кројката на оделото, Нејмар за да се вклопи во смарт кежуал стилот носи патики Off White и додаток звучник Bose кој е поголем од него.

Добар избор на одличниот фудбалер –

За авторот

Mr. N