Селебрити Стил

Стилот на Бекам на Вимблдон е беспрекорен

Напишано од Mr. N

Дејвид Бекам не е тоа што е без причина. Оваа недела, за време на најпознатиот тениски турнир во Велика Британија, Вимблдон, медиумите успеаа да го уловат во претпознатливо светло.

Како и секогаш, она што прво ќе ви падне во очи кога ќе го погледнете е неговиот добар стил. Во елегантна варијанта, Бекам дури и кога гледа тенис, патува со стил.

Тоа е одлика на еден модерен маж кој води грижа за својот изглед.

За авторот

Mr. N