Селебрити

Стилот на Роберт Редфорд (ФОТО)

Напишано од The Gentleman

Роберт Редфорд важел за еден екстремно голем мангуп во Холивуд. Она што го отсликувало него е неговиот уникатен и препознатлив стил на облекување.

Роберт Редфорд го има променето начинот на облекување. Начинот на носење на сако. И сето тоа изгледа врвно.

Еве една галерија од стилот на Роберт Редфорд. На првата слика ќе ја видите онаа позната фотографија и носењето на сако со подигнати крагни и ракавици на рацете.

За авторот

The Gentleman