Метрополи

Светските метрополи од птичја перспектива

Сигурни сме дека знаете како изгледаат најпознатите светски метрополи. Разгледниците и фотографиите секогаш покажуваат одредени локации од ист агол, а со тоа туристичките атракции секогаш изгледаат исто. Сепак, рускиот фотографски тим AirPano се одлучи да ги прикаже светските метрополи на еден поинаков начин, а тоа е од птичја перспектива.

Погледнете како би изгледало тоа!

За авторот

martin