Хотели

SWISS BLISS: Можеби најубавото зимско место во светот

Напишано од Пјер

Ако сте човек кој ја обожава зимата, и имате заштета специјално за овој период од годината, тогаш  Chandolin Boutique Hotel е изборот од нашиот тим. Повелете во продолжение, разгледајте ја галеријата, и почнете со резервација на посакуваниот датум.

За авторот

Пјер