Уличен стил

The Distinguished Gentleman’s Ride во Џентлмен Магазин (ВИДЕО)

И оваа година Скопје беше дел од светските метрополи и движењето на Distinguished Gentleman’s Ride, здружение кое се бори за машкото здравје и ракот на простата. Многу дотерани, вистински мангупи циркулираа низ скопските улици.

За таа цел, за навиките, за движењето и проектот генерално зборувавме во нашата емисија со Игор Стефановски организатор на ова движење во Скопје кое оваа година е под мотото Ride Solo.

Погледнете го целото интервју и уживајте во моторите, една од најголемите љубови на секој маж

За авторот

The Gentleman