Серии

“The Office” е најгледана серија во 2020

Напишано од The Gentleman

The Office верувале или не, изминатата година се потрошени околу 53 милјарди минути на гледање во светот. Да. Убаво читате. Така оваа серија ја помина „Grey’s Anatomy“, „Criminal Minds“, „NCIS“ и Schitt’s Creek“.

Иако оваа серија е поприлично постара има огромна база на фанови кои редовно, но и повторно ја гледаат. Има одличен хумот во неа, многу епизоди кои досега не се видени, и со тоа ја става на листата на најдобрите серии на сите времиња.

За жал „The Office“ заклучно со 31 декември 2020 повеќе не е дел од Нетфликс платформата и сега може да се гледа само на  Peacock.

Еве ја целата листа на најгледаните 10 серии изминатата година.

The Office (Netflix)

Grey’s Anatomy (Netflix)

Criminal Minds (Netflix)

NCIS (Netflix)

Schitt’s Creek (Netflix)

Supernatural (Netflix)

Shameless (Netflix)

New Girl (Netflix)

The Blacklist (Netflix)

The Vampire Diaries (Netflix)

За авторот

The Gentleman