Фитнес

Топ 5 вежби за идеален и цврст грб

Напишано од Mr. N

Иако дефиницијата за „идеален“ изглед е различна за секој од нас, сите се согласуваме дека торзото во форма на V е неизоставен дел од совршената фигура. Затоа денес ќе ги разгледаме 5-те вежби со кои што ќе изградите голем и цврст грб. Но, освен тоа што ќе ви помогнат да дојдете до идеален грб, овие вежби со себе носат уште неколку важни придобивки.

Погледнете го следниов видео клип каде ќе ги пронајдете најдобрите вежби за грб кои ќе ви помогнат да изгледате посилно, како и да формирате идеален и цврст грб.

За авторот

Mr. N