Водич за патување

Топли дестинации за посета во септември

Напишано од Mr. N

Постојат луѓе кои не ги сакаат претерано жешките температури и долгото седење на плажа. За нив идеалниот одмор се места каде што можат да уживаат во повеќе активности, да разгледаат и запознаваат нови места.

Ако спаѓате во оваа група, ние имаме за вас четири дестинации идеални за посета во септември.

Алгарве, Португалија

За авторот

Mr. N