Архитектура Водич за патување

Тоскана и нејзините најлуксузни модерни вили

Напишано од Mr. N

Продолжуваме да шетаме во домашна атмосфера.

А оваа прилика ја користиме за да ве потсетиме и на убавините на Италија, и да ве натераме со време да планирате да ја посетите оваа медитеранска земја по завршувањето на карантинот.

Денешната тема е средна Италија, односно околуната на Тоскана, областа во која главен збор имаат градовите Сиена и Фиренца. Темата на краткото видео се луксузните вили во Тоскана, голем дел достапни на AirBnB, дел претворено во винарии кои се посебен вид на туризам во оваа област.

Затоа завршете со работните области, и заедно со кафето прошетајте низ Тоскана –

За авторот

Mr. N