Стил

Тренди очила за оснце за модерниот маж

Напишано од Mr. M

За една машка комбинација да биде комплетна, покрај основните модни парчиња, потребни се и детали кои одговараат на изгледот. Мажите со стил доста внимаваат на деталите кои често знаат да бидат многу ефективни.

Мажите знаат дека добриот часовник ќе им ја украси раката и дека џебното марамче зборува повеќе од зборовите, особено знаат дека квалитетните очила за сонце, едноставно немаат цена.

Затоа денеска решивме да одвоиме време малку повеќе и да ви претставиме неколку тренди очила за сонце. Очилата не се толку едноставни за купување како што мислиме. Тие може да ни се допаднат, но не и да ни одговараат на лицето.

Еве неколку модели кои спроед нас сметаме дека се во тренд оваа сезона…

DITA Endurance

 

За авторот

Mr. M