Спортски вести

Тренерот на Лајпциг со порака до сите кои го критикуваат неговиот стил

Напишано од Mr. N

Тренерот на Лајпциг уште од ланската сезона е цел на напади на модните инфлуенсери низ светот.

Месецов тој повторно е на удар (според нас и оправдано), но сега реши да врати на сите кои го критикуваат неговиот стил.

“Не зборувајте за мојата облека, Доста е. Јас сум тренер, не сум модел”

Што мислите вие, дали тренерот на Лајпциг треба да се остави на мира или не?

За авторот

Mr. N