Фитнес

Тренинг со пливање кој е доста важен за вашето тело

Напишано од martin

Од многу луѓе и експерти ќе можете да слушнете дека пливањето е најдобар спорт бидејќи ги активира сите мускули на вашето тело. Поради тоа денеска се одлучивме да ви претставиме еден тренинг со пливање кој што го најдовме на интернет. Со овој тренинг ќе ја зголемите вашата кондиција и издржливост.

  1. Испливајте го базенот, одморете се 10 секунди, а потоа направете 10 склекови.
  2. Испливајте го базенот, одморете 30 секунди и направите 10 чучњеви.
  3. Испливајте го базанот, одморите 30 секунди, а потоа направете 20 стомачни.
  4. Испливајте го базенот, одморете 30 секунди, а потоа направете 10 скокови.

За авторот

martin