Фитнес

Тренинг совршен за мажите кои се ограничени со време

Напишано од Mr. N

Ако сте во гужва, може да направите серии на лесни вежби кои ќе ги активирааат вашите мускули, а сето тоа може да го остварите во вашата туш кабина.

Пред да продолжите со статијата, отворете нов таб и разгледајте ги нашите фитнес справи на FridayShop 😀

Поголемиот број на луѓе не можат да прават секојдневни физички активности, бидејќи времето им е ограничено. Затоа, во продолжение ви го претставуваме тренингот кој може да го правите во када или пак туш кабина. Овој тренинг е едноставен и не е многу комплициран, а ќе ви овозможи да се раздвижите и да ги активирате вашите мускули.

Пред да започнете со овој тренинг, најпрвин треба да купите подлога за во кадата која нема да лизга, бидејќи огромен е ризикот од повреди кои настануваат во туш кабината.

Погледнете го следното видео во продолжение

За авторот

Mr. N