Фитнес

Три едноставни јога вежби за подобро спиење

Напишано од Mr. N

Милиони луѓе ширум светот секоја вечер имаат проблеми со заспивањето и мирниот сон, а несоницата може да влијае негативно на здравјето на личноста.

Овие проблеми може да бидат решени со мали промени, поточно со мали и едноставни вежби во текот на денот.

Во продолжение погледнете го видео туторијалот за вежбање јога со кои ќе го успорите срцевото биење, ќе го смирите мозокот, ќе се ослободите од тензијата и ќе заспиете побрзо.

За авторот

Mr. N