Уличен стил

Три фраерски летни модели на патики кои се хит на Инстаграм

Напишано од Mr. N

А штом се хит на Инстаграм, значи се хит и на пазарот.

Проверете за кои патики станува збор, дел од нив ги знаете а за дел од сме имале и посебна статија

За авторот

Mr. N