Нега и одржување

Три правила за машка нега од големиот Том Форд

Напишано од The Gentleman

Пред да продолжиме кон правилата за нега на големиот Том Форд, да ве потсетиме дека и FridayShop се грижи за вашата нега со производите на Пантенол и на Брадакадабра. Проверете ги моменталните понуди и направете шопинг уште веднаш – линк.

Сега да се навратиме на трите правила (како да се повеќе од три) за нега на Том Форд кои ги има во 2 минутното видео, но накратко ќе ги наброиме и во продолжение:

-грижете се за вашата кожа и секогаш бидете запознаени кои делови од вашата кожа се суви а кои се влажни

-вашето лице треба да се негува и мие и насабајле и навечер

-користете крема против сонце и во лето и во зима, особено на вашето лице

-користете тример и крема за брада

-вашите веѓи не треба да се остават сами на себе

За авторот

The Gentleman