+18

Три совети за да имате подобар секс

Напишано од Mr. M

Сексуалниот однос понекогаш може да стане монотон ако го правите рутинирано. Тоа не треба да значи дека страста повеќе не постои, но треба да екпериментирате и да ја пуштите вашата фантазија.

Пуштете музика- Ако направите добра атмосфера во која таа може да се опушти, вие дефинитивно ќе имате совршен секс.

Менувајете пози- монотонијата од една положба го убива сексот и затоа тој некогаш знае да биде досаден.

Уклучете ги сите сетила- многу е важно во сексот да ги користите сите сетила бидејќи тие сите се многу важни.

DL_Multifresh_300x250.jpg

За авторот

Mr. M