+18

Три важни работи за добар секс

Напишано од Mr. M

Постојат повеќе работи кои влијаат на сексот, но оние искусните добро ги знаат оние ситни детали кои што многу значат. Доколку сеуште не сте запознаени со тоа, еве неколку работи кои треба да ги знаете доколку сакате да имате добар секс.

Бакнеж

Бакнежот не е само дел од предиграта, тој треба да биде присутен во текот на целиот секс. Тој дава една посебна нежност во самиот однос.

Предигра

Секој кој ужива во сексот ќе го потврди ова. Во предиграта партнерите мора да ги искомуницираат сите средства.

Менување пози

Монотонијата ја убива страста во сексот, затоа вреди да се запознаете со повеќе пози за да доживеете едно поинакво искуство.

За авторот

Mr. M