Успешни приказни

Трифун Костовски и Лукреција Малјковиќ гости во 13-та епизода од Џентлмен Магазин (ВИДЕО)

Ви го најавуваме 13то издание од Џентлмен Магазин СРЕДА, 30.12.2020 во 21:15 часот на МТВ 1. И оваа среда ќе разговараме со Трифун Костовски – Џентлмен од светски размери.

Ова е една мала реченица која во само неколку зборови го опишува овој голем човек. Човек кој има многу приказни кои со сигурност секој од вас ќе сака да ги слушне. Зборуваме со господин Трифун Костовски на многу теми, зборуваме за Скопје, за бизнисот, за начинот на живеење, за успесите и падовите.

Ќе зборуваме и со  Лукреција Маљковиќ-Атанасовска – основач и директор на Академијата за протокол на Македонија и меѓународен консултант по деловна етикеција. Жена од која секој маж треба многу да научи. Биди дел од светот на џентлмените!

За авторот

The Gentleman