Автомобили

Убавец кој секој би го посакал 1963 PORSCHE 356B

Напишано од The Gentleman

Ова ретро 1963 Porsche 356B ќе биде достапно за продажба на ClassicCars.com, а цената ќе биде минимум 150000 евра.

Спремете заштедата…

За авторот

The Gentleman