Водич за патување

Убавината на Полска мора да се осети

Напишано од Пјер

4к видеово од Полска е вистинско освежување на денот.

Веднаш ќе се заљубите во земјата, но подоцна ќе дојдете до потешкотии да одберете во кој град да поминете подолго време, дали Варшава, дали Познан, дали Краков.

За авторот

Пјер