Водич за патување

Убавините на Далмација

Напишано од Mr. N

Иако денес денов е како да сме есен, сепак ние веќе сме подесени во летно расположение и покрај сите препреки за патување и море. Следиме информации за шетање надвор од државава, а имаме и список од нашите Македонски убавини кои ова лето може да се посетат.

Сепак, како што најави насловот, оваа статија е посветена на убавините на Хрватска, поточно на нивното приморје.

Затоа во продолжение имаме еден локален Инстаграм профил кој прави одлични фотографии од неговата татковина. Вистински туристичко промотор, кој треба да е пример и за инстаграмџиите во Македонија.

Сликите се од најубавите места во Хрватска, како Ровињ, Опатија, островите, Дубровник, Корчула и уште многу….

Уживајте и секако заследете…

View this post on Instagram

📍 Primošten , Croatia 🇭🇷 ✒Primošten is a town in Croatia situated in the south, between the cities of Šibenik and Trogir, on the Adriatic coast. Set upon a little island linked by a bridge to the land with stone houses and narrow lanes in Mediterranean style, with many bays, islands, and peninsulas. Primošten also has a mild Mediterranean climate and is naturally sheltered from the winds. #summertb #throwback #summer #primošten #croatia #dalmatia #wonderful_places #beautifuldestinations #amazingdestinations #sunsetshots #croatiafulloflife #dalmatia #dalmatiancoast #mediterranean #sibenik #trogir #lovesummer #dronephotography #aerialphotography #mustvisit #travel #explore #hrvatska

A post shared by Fran V. (@vladfran.croatia) on

View this post on Instagram

📍 Plitvička jezera , Hrvatska 🇭🇷 🏞 The Plitvice Lakes National Park, Croatia’s most popular tourist attraction, was granted UNESCO World Heritage status in 1979. Located roughly halfway between capital city Zagreb and Zadar on the coast, the lakes are a definite must-see in Croatia.Well known for its system of cascading lakes – whereby sixteen lovely lakes are interconnected by cascades and waterfalls. The park is simply beautiful. The main focus of park's beauty are sixteen lakes, divided into two parts – Gornja jezera (Upper lakes) and Donja Jezera (Lower lakes) as well as numerous waterfalls and cascades. #plitvicelakes #plitvickajezera #croatia #nationalpark #beautifuldestinations #wonderful_location #unescoworldheritagesite #lakes #attraction #traveldestination #touristdestination #mustsee #mustvisit #stunningnature #wonderfulnature #hrvatska #lika

A post shared by Fran V. (@vladfran.croatia) on

За авторот

Mr. N