Водич за патување

Убавините на Италија – Езеро Комо (ВИДЕО)

Напишано од The Gentleman

Едвај чекаме да се вратиме целосно во нормала и да можеме повторно да уживаме во прошетки низ светот. Решивме да ви прикажуваме за убавините на Италија и што таа носи. Како еден мал сегмент од вашето планирање со цел да уживате во убавините на Италија.

Денеска го презентираме Езерото Комо или Lake Como. Симбол на престиж, и убавина. Комо е местото каде Џорџ Клуни има своја куќа.

Уживајте во ова убавина

DL_Multifresh_300x250.jpg

За авторот

The Gentleman