Автомобили

Уникатен концепт на електричен мотор (ФОТО)

Напишано од The Gentleman

Електричните мотори стануваат се поинтересни за јавноста, и се повеќе брендови експериментираат  да направат нешто мангупско.

Така се појавуваат концепти за мотори кои се врвни, и се малку футуристички. Она што сме го гледале низ филмовите за иднината порано, сега ни станува реланост.

CRTWRKS MOTO е концепт кој е навистина мангупски.

За авторот

The Gentleman