Водич за патување

Уругвај и Монтевидео се преубави за посета (ВИДЕО)

Напишано од The Gentleman

Во време на пандемија продолжуваме да ве шетаме. Денеска решивме да ви го прикажеме гклавниот град на Уругвај, Монтевидео. Оваа Јужно Американска земја навистина вреди да се посети.

Уверете се сами.

За авторот

The Gentleman