Нега и одржување

Уште еден доказ дека брадата е шминка во машкиот свет

Напишано од Mr. N

Тоа дека брадата (нарачајте на Friday Shop) е еден вид на шминка во машкиот свет не е ништо ново. Периодов само имаме потсетување на тоа, благодарение на корона вирусот.

Последни на удар се докторите, кои мораа овој период да се избричат за да не пренесуваат честички од вирусот, но и да не се подложни и да можат да носат маска полесно.

Деновиве има една слика која се шета по социјалниве мрежи, каде 4 мачо доктори со големи бради се избричиле и сега изгледаат далеку поразлично него пред тоа.

Ќе им треба некој месец да ја пораснат од ново…

За авторот

Mr. N