Филмови

Уште еден Понеделнички предлог Friday.mk филм

Напишано од Пјер

Доколку го гледавте The Lobster, тогаш The Killing of a Secret Deer сигурно ќе ви се допадне. Истиот Грчки режисер, и слична камера и скрипта, на чело со Колин Фарел. Така да доколку денес ве фатила понеделничка депресија, тогаш нашиот предлог филм е спас на денот. Трилер психологија со одлична приказна

За авторот

Пјер

1 Коментар