Филмови

Уште еден предлог филм од тимот на Friday.mk

Напишано од Пјер

Ни тргна со предлог Декемврски филмови. Денес одиме со микс со ретро глумци, на чело со Џеки Чен и Пирс Броснан. Знаеме дека поради глумците одма ќе помислите дека станува збор за неинтересна акција, но верувајте филмов е одличен. Трилер со акциски моменти, со тематика на Британско тло. Станува збор за филмот Foreigner.

За авторот

Пјер