Стил

Уште неколку инспиративни машки комбинации од Pitti Uomo во Фиренца

Напишано од Mr. M

Продолжуваме со фотографиите од уличниот стил на Pitti Uomo пролет/лето 2019 во Фиренца.

Pitti Uomo е еден од најпознатите саеми за машка мода во светот. Мора да признаеме дека тука модата е на многу високо ниво. Што мислите вие?

За авторот

Mr. M