Интервјуа

Успешни приказни: Горан Ѓоргоноски (КМГ Спорт)

Напишано од Mr. M

Успешната приказна на Горан Ѓоргоноски е доказ дека кога љубовта ќе ви стане професија, вие сте на вистинскиот пат.

Од професионален ракометар, до основач на маркетинг агенцијата КМГ Спорт. Агенција која е орагиназор на детскиот ракометен камп на Кирил Лазаров, кој ќе се оддржи 5-та година по ред ова лето. Како поранешен ракометар и голем љубител на спортот, успешно работи да им помогне на клубовите, федерациите, поединечни спортисти и поединечни спортски настани да ја подигнат својата организација, промоција, однос со спонзорите (партнерите) и фановите на едно повисоко ниво.

Слушнете ја успешната приказна на Горан Ѓоргоноски, поддржано од Халк Банка.

DL_Multifresh_300x250.jpg

За авторот

Mr. M