Интервјуа

Успешни приказни: Нино и Димитар (Виа Маркетинг)

Напишано од Mr. M

Секој сака да биде успешен, но секогаш изгледа полесно да се каже, отколку да се направи. Не е едноставен патот до успехот и постигнувањето на целите, за градење на успех е потребно време и многу залагање и ништо не доаѓа преку ноќ.

Успешни приказни, е еден наш нов проект кој што го започнавме заедно во соработка со нашите пријатели од Халк Банка. Преку овој проект ќе ви претставиме неколку примери за успешни приказни од нашето општество.

Овој пат разговаравме со Димитар Лазаревски и Нино Димков, основачи на компанијата Виа Маркетинг, единствената компанија во Македонија која им нуди на маркетинг агенциите и клиентите поинакви маркетинг продукти.

За нивниот пат до успехот, за нивните потешкотии и за позиционирањето на нивната компанија Via Marketing во маркетинг индустријата, разговараме со Нино и Димитар.

За авторот

Mr. M