Фитнес

Утринско размрдување за зајакнување на мускулите и губиток на калории

Напишано од Пјер

Пробајте ги овие вежби за зајакнување на мускулите и губиток на калории…

Кога рано наутро ќе појадувате, може да дојде до чувство на надуеност или тешкотии во стомакот.

Со цел да исчезне тоа, а да исчезнат и калориите, пробајте да ги направите овие брзи вежби, кои се малку потешки, но не е невозможно да се направат.

Денот веднаш ќе ви започне активно и вашето тело ќе биде благодарно на тоа.

За авторот

Пјер