Во светот на часовниците

Vacheron Constantin го има приматот на часовник на Џентлмените (ФОТО)

Напишано од The Gentleman

Богатите и успешни луѓе можат да си дозволат одреден тип на луксуз и да си купат она што најмногу го посакуваат. Но, кога се работи за часовници, можеби не секој од нив знае дека ако инвестира во Vacheron Constantine тој инвестира во себе, во иднина, инвестира во имиџот пред се кој во големите кругови е препознатлив.

Овој часовник важи за часовник на успешните, часовник на џентлмените. Часовник на бизнисмените.

Знаеме дека е еден од најскапите часовници, но наше е да ви покажеме како и што прават и во што инвестираат богатите низ Европа претежно.

Затоа уживајте во сликите и размислете пред да купувате часовник, што треба да купите.

За авторот

The Gentleman