Технологија

Varidesk ProPlus 36- работна платформа совршена за во домот

Напишано од Mr. M

Компанијата Varidesk, направи една навистина револуционерна работна единица за оние претприемачи кои се постојано во движење. Поради брзото темпо на живот, многу од нас не можеме да седиме на едно место и да го поминуваме времето во канцеларија, затоа нам ни е потребно работна еденица која овозможува да работите додека стоите.

Ако имате канцеларија, веројатно поголемиот дел од обврските ќе ги завршите таму, но сепак некогаш не можеме да постигнеме се, па дел од обврските ги оставаме за во домот.

Тому затоа се создаде Varidesk ProPlus 36 работната платформа која ви овозможува да ги завршите работните обврски на Вашиот компјутер додека стоите. Оваа работна платформа е направена од високо квалитетни материјали, овозможувајќи ви да поставите два монитора, тастатура и посебен простор за маус. Освен тоа вие можете да си ја местите висината на платформата во зависност од Вашата позиција.

За авторот

Mr. M