Метрополи

Вечерна прошетка од вашата дневна – Амстердам

Напишано од Mr. N

Нова Европска метропола за прошетка од дневната соба – Амстердам.

Издвоивме 3 видеа, сите различни еден од друг. Дел со фокус на исхраната, дел со фокус на архитектурата и каналите, и еден микс.

Амстердам е град кој мора да се посети барем еднаш во животот, па затоа да ве спремиме со време. Ќе има голема борба по карантинот, за тоа кој град ќе биде прв на вашата листа за прошетки.

Затоа разгледајте убаво, запишете што треба, и видете на кое место ке се најде Амстердам во вашата листа за прошетка на метрополи.

За авторот

Mr. N