Успешни приказни

Вечерва од 20:45 на МТВ 1 новата 27 епизода од Џентлмен Магазин (ВИДЕО)

Напишано од The Gentleman

Денеска не заборавајте од 20:45 на МРТ1 гледајте ја најновата епизода од Џентлмен Магазин со драган Лазаров, млад и успешен адвокат и директорката на Театар Комедија Нора Шаќири.

Бидете со нас. негувајте добри навики и бидете џентлмени!

За авторот

The Gentleman