Фитнес

Вежби кои ветуваат супер стомачни мускули за кратко време

Напишано од Mr. N

Оваа програма за вежбање која трае 15 минути, целосно го ангажира горниот дел од телото, а притоа воопшто не се користат стандардните стомачни вежби…

Од „FitnessBlender“, еден од најпопуларните канали за вежбање, ни доаѓа програма која за 15 минути согорува 102 калории, и ветува зајакнување на стомачните мускули на поинтересен начин од стандардниот. Предностите на оваа програма се бројни, а за почеток олеснување е тоа што не ви е потребна никаква спацијална опрема.

Значи, ниту тегови, ниту подолги за стомачни вежби. Подгответе си ги патиките, шорцевите и маичката и подготвени сте.

Важно е секоја вежба да се работи 50 секунди, а потоа 10 секунди да се одмара.

Погледнете кои се седумте вежби кои ви ветуваат супер стомачни мускули…

За авторот

Mr. N