Успешни приказни

ВИДЕО: Во среда (13.01) гледајте Џентлмен Магазин со Трифун Костовски и Лукреција Малјковиќ Атанасовска

Напишано од The Gentleman

Ви го најавуваме 13-то издание од Џентлмен Магазин СРЕДА, 13.01.2021 во 21:15 часот на МТВ 1. И оваа среда ќе разговараме со Трифун Костовски – Џентлмен од светски размери.

Ова е една мала реченица која во само неколку зборови го опишува овој голем човек. Човек кој има многу приказни кои со сигурност секој од вас ќе сака да ги слушне. Зборуваме со господин Трифун Костовски на многу теми, зборуваме за Скопје, за бизнисот, за начинот на живеење, за успесите и падовите.

Ќе зборуваме и со  Лукреција Маљковиќ-Атанасовска – основач и директор на Академијата за протокол на Македонија и меѓународен консултант по деловна етикеција. Жена од која секој маж треба многу да научи. Биди дел од светот на џентлмените!

За авторот

The Gentleman