Архитектура

Вилата на Шон Конери во Ница секој би ја посакал (ФОТО)

Напишано од The Gentleman

Шон Конери според многумина е вистинскиот Џејмс Бонд. Бил човек кој важел за вистински џентлмен.

Она што не погоди сите е неговата смрт. Човекот ќе остане легенда.

Жиевееше скромен живот, но знаеше како да го живее. Ова се фотографии од неговата вила со поглед на медитеранот, која се наоѓа на Француската ривиера или поточно во Ница.

Оваа велелпна куѓа ја купува во 1975 година кога се жени со својата втора сопруга, француската актерка Мишелин Рокбрун. Интересно е што токму она живеела во тој дел од Франција.

Куќата е поставена врз карпест предел и е уметничко дело.

За авторот

The Gentleman