Мода

Виолетовата боја е идеален избор на мажите во пролетните месеци (ФОТО)

Напишано од The Gentleman

Уште една боја за која треба малку повеќе храброст, За разлика од црвените и жолтите комбинации, виолетовата боја подеднакво често се користи и за долните и за горните парчиња облека. Затоа покрај кошули и блузи во виолетова боја, се почесто можеме да видиме мажи со вилетови куси и долги панталони. Бидете храбри!

Пробајте да ја комбинирате во разни комбинации. Постојат начини.

За авторот

The Gentleman