Омилени места Патувања

Виртуелна прошетка од дома – Котор

Напишано од Mr. N

Поради ситуацијата и немањето можност за патување во блиска иднина, деновиве решивме да направиме статии со виртуелни прошетки низ Европа преку YouTube.

Денешното шетање од дома е на тема Котор. Земете си тефтер и запишувајте, затоа што после карантинот ќе има голема конкуренција за вашите следни патувања.

Видеото е кратко, затоа следете внимателно 🙂

За авторот

Mr. N