Во светот на часовниците

Виртуелна тура низ најголемиот изложбен салон на Rolex (ВИДЕО)

Напишано од The Gentleman

Rolex е еден од најпознатите светски брендови на часовниц кој е синоним за успех и квалитет. Нивниот најголем изложбен салон се наоѓа на три нивоа во трговскиот центар во Дубаи и во него може да најдат 1000 најскаши часовници. Најефтиниот часовник кој може да се најде во овој салон е 5,000 долари, а таму се наоѓа и часовникот на Џејмс Камерон кој тој го носел со себе во океанот.

За авторот

The Gentleman