Пијалоци

Вискија кои мора да ги пробате

Напишано од The Gentleman

Пред неколку дена беше интернационалниот ден на вискито и за жал оваа година невозможно беше да се прослава онака како што знаеме. Но, што е тука е.

Овој пат ви ги претставуваме најдобрите 4 вискија кои мора да ги пробвате оваа година, ако сеуште не сте ги пробале. За оние кои ги пробале, ве молиме дајте ни коментар.

Rampur Indian Single Malt Whisky

Filey Bay Moscatel Finish

Starward Solera Malt Whisky

Kavalan Classic Single Malt

Suntory Toki

За авторот

The Gentleman