Водич за готвење

Вистинскиот господин мора да поседува вештини и во кујната

Напишано од Пјер

Знаете дека мажите кои знаат да гостват се попривлечни за жените. Тоа значи дека тие ја покажуваат својата креативност и интерест за нешто повеќе од тератаната и колите. Во продолжение погледнете неколку вештини што треба да поседува еден господин во кујната.

Да знае да направи карамелизиран кромид

Да знае како да пресече парчиња месо

Да користи зачини

Импресивни вештини со ножот

Да направи омлет

Да знае да направи совршен бифтек

Да ја сервира храната

За крај едно видео на тема основни вештини во кујната, од големиот Гордон Ремзи. Пред да го погледнете, постете го FridayShop, и чашите кои заслужуваат да бидат во рацете на секој современ маж со вештини во кујната

За авторот

Пјер