Кариера Селебрити

Владимир Чадиковски: “Останувам посветен на борбата за здрави генерации“

Напишано од Mr. M

Докторот Владимир Чадиковски последниве неколку недели е во центарот на вниманието поради неговото заминувањето од приватната болница Филип Втори. Чадиковски е познат по неговите големи дела кои што ги направил во текот на неговата кариера и е познат по борбата за здрави генерации и за подобар систем во нашето здравство.

Добитник беше и на наградите Маж на годината и Маж со придонес во општеството на првиот официјален избор на Мажи на годната во Македонија во 2018 кој беше организиран од наша страна како прв машки онлајн магазин во соработка со Моментум ИНК.

Погледнете што изјави Чадиковски на неговиот Инстаграм профил…

View this post on Instagram

Убавите времиња зборуваат за убави резултати. Оваа фотографија е вистински пример за времињата кога борбата за обезбедување на квалитетен третман за децата беше секогаш приоритет. Кога здравјето на најмалите беше пред личните интереси, политика, пари… Здравјето и грижата за децата за мене е најважно. Останувам посветен на борбата за здрави генерации. Ја продолжувам мојата мисија да се грижам за моите мали херои, во подобри услови и подобар систем.

A post shared by Vladimir Cadikovski, MD, PhD (@cadikovski.vladimir) on

За авторот

Mr. M