Музика

Владо Јаневски ве кани на фестивалот „Мозаик“ во СЦ „Борис Трајковски“ ( Видео)

Напишано од Mr. M

Во пресрет на петчасовниот фестивал „Мозаик“ кој ќе се одржи на 28 февруари во СЦ „Борис Трајковски“,  чаирскиот романтичар Владо Јаневски ве кани да бидете дел од оваа голема концертна турнеја на нашите домашни ѕвезди.

Владо Јаневски @ Мозаик (Скопје, 28.02.2020)

И Владо Јаневски е дел до мозаикот – турнеја која започнува во Скопје на 28 февруари. Во А1 Арена ќе настапи заедно со Нокаут, Слаткаристика, Елита 5, Ферус Мустафов и S4MM. Се гледаме!

Posted by Mosaic Festival on Понеделник, 17 февруари 2020

Покрај Владо на фестивалот ќе настапат Слаткаристика, Елита 5, Нокаут, Ферус Мустафов и Сам. Картите се во претпродажба по цена од 150 денари.

Бидете и вие дел од мозаикот!

 

За авторот

Mr. M